Ceremoniemeester Marian Krook legt sluier goed. Foto Karin Keesmaat fotografie

“Jij bent weddingplanner? Dan werk je alleen maar met vrolijke mensen!” Nou, nee hoor…

Wanneer ik mensen vertel dat ik mensen help met het organiseren van één van hun meest bijzondere dagen, reageren ze meestal op deze manier. Mijn antwoord daarop is dat dat inderdaad vaak zo is.

Het bruidspaar is enorm gek op elkaar en het is heel fijn om met zo’n stel samen te werken. We maken het samen echt hun speciale dag. Maar om het koppel heen zijn er soms omstandigheden die verre van ideaal zijn.

 

Bruidspaar zwarte kleding Game of Thrones. Fotograaf My Eye Fotografie

Foto: My Eye Fotografie

 

Denk bijvoorbeeld aan een geliefd persoon die die dag heel erg gemist wordt. Een chronische ziekte bij de bruid of bruidegom. Of familieleden die tegen het huwelijk zijn of tegen de manier waarop zij in het huwelijk treden. Ouders die gescheiden zijn en elkaar niet kunnen luchten of zien. Een vriend of vriendin die terminaal is en er niet bij kan zijn. Een oom die een drankje niet kan laten staan en daardoor agressief is of een vader die schizofreen is. Een gast die denkt het draaiboek beter te kennen dan ik. Of wanneer het stel samen een enorm verdriet draagt, omdat ze geen kinderen kunnen krijgen.

 

Bruidspaar zwarte kleding Game of Thrones in Etretat. Foto My eye fotografie

Foto: My Eye fotografie

 

Ieder stel heeft een verhaal, hun eigen verhaal, hun eigen omstandigheden. Ze hebben allen iets gemeenschappelijk: vier de liefde, vier het leven! En daar mag ik hun bij helpen, hoe bijzonder is dat…

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Geen reacties

Reageren