Over Marian en haar team

Mijn bedrijf Stralend Middelpunt is geboren in 2011 en mijn doel is bruiloften te helpen organiseren die vol liefde zijn en anders dan de massa. De bruidsparen die je voor zijn gegaan, hebben de bruiloft gekregen die precies bij hen paste, een buitengewone onvergetelijke unieke bruiloft.

 

Wat anderen over mij zeggen:

Dat ik aan dingen denk, die anderen vergeten. Ze noemen me zorgzaam en gezellig. Bruidsparen omschrijven me als een rots in de branding. Ze vinden me rustig, georganiseerd en geordend, maar zeker ook enthousiast en creatief. Mensen zeggen vaak dat ik tijdens een trouwerij altijd op het juiste moment op de juiste plek ben en tegelijkertijd niet overdreven aanwezig. Wat mensen ook waarderen, is mijn open blik. Ik heb niet snel een waardeoordeel over anderen en ben positief ingesteld.

 

Zullen we ook even het officiële deel doornemen?

Ik ben gediplomeerd weddingplanner en aangesloten bij de BOW, de Beroepsorganisatie Weddingplanners van de STNL, de Stichting Trouwbranche Nederland. Wat dat lidmaatschap zegt? Het geeft garanties over mijn kwaliteiten als weddingplanner, want de BOW stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening.

Mijn opleiding tot weddingplanner volgde ik bij de OWPN. En door het bijwonen van congressen en studiereizen ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends.

 

Mijn vorige leven

Voordat ik professioneel en fulltime weddingplanner werd, heb ik negentien jaar als leidinggevende en projectmanager gewerkt. De kennis en vaardigheden die ik opdeed, gebruik ik nog elke dag. Plannen, begroten, communicatie, onderhandelen met leveranciers en waar nodig improviseren: het is mijn tweede natuur. Ik zorg ervoor dat alle praktische zaken perfect op orde zijn. Zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken en alleen nog maar kunnen genieten. Ben je benieuwd welke functies ik door de jaren heen heb gehad, naar welke hbo ik ging en wat ik deed tijdens de coronapandemie toen er geen bruiloften en evenementen waren? Kijk eens op mijn LinkedIn-profiel.

 

Ik woonde een tijdje in Londen…

… en spreek dus vloeiend Engels. Handig voor bruidsparen met internationale gasten of expats. En met Duits red ik mij ook wel aardig.

 

Wat als ik ziek ben of de bruiloft te complex wordt voor één ceremoniemeester?

Daar heb ik een oplossing voor! Meerdere zelfs… Mijn vaste assistenten en back-ups zijn Marion van Zutphen, een weddingplanner die ook al jaren in het vak zit en Monique Keizer, een doorgewinterde eventmanager. Mochten zij niet kunnen, of er zijn meerdere assistenten nodig, dan val ik terug op mijn collega’s van de beroepsorganisatie.

 

En wanneer ik niet bezig ben met “one-of-a-kind” bruiloften

Ben ik moeder van drie kinderen met hele verschillende gebruiksaanwijzingen en getrouwd met een IT-er. Ik vind het fijn samen uit eten te gaan en een weekendje weg met vriendinnen maakt me blij. Ik houd van gezelligheid, goede gesprekken, humor, thee en bonbons én een witbiertje, het liefst met een portie bitterballen.

Waarom ik dit allemaal vertel? Omdat je dan een klein beetje een beeld krijgt van wie ik ben. Ik vind het een hele eer als ik jullie bruiloft mag organiseren. Zoiets belangrijks kun je alleen met een goed gevoel toevertrouwen aan iemand met wie het klikt. Ik beloof je een ontspannen voortraject en een geweldige dag waarbij je niets anders kunt doen dan genieten. Lijkt het je wat om vrijblijvend kennis te maken?

 

 

Stuur mij een bericht

 

 

 

 

Stuur mij een bericht

    Sorry, no posts matched your criteria.