Over Marian en haar team

Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt, foto Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

Foto: Bruidsfotograaf Karin Keesmaat

Mijn bedrijf Stralend Middelpunt is geboren in 2011 en mijn doel is bruiloften te helpen organiseren die vol liefde zijn en anders dan de massa. De bruidsparen die je voor zijn gegaan, hebben de bruiloft gekregen die precies bij hen paste, een buitengewone onvergetelijke unieke bruiloft.

 

Wat anderen over mij zeggen:

Dat ik aan dingen denk, die anderen vergeten. Ze noemen me zorgzaam en gezellig. Bruidsparen omschrijven me als een rots in de branding. Ze vinden me rustig, georganiseerd en geordend, maar zeker ook enthousiast en creatief. Mensen zeggen vaak dat ik tijdens een trouwerij altijd op het juiste moment op de juiste plek ben en tegelijkertijd niet overdreven aanwezig. Wat mensen ook waarderen, is mijn open mind. Ik heb niet snel een waardeoordeel over anderen en ben positief ingesteld.

 

Zullen we ook even het officiële deel doornemen?

Ik ben gediplomeerd weddingplanner en aangesloten bij de BWPN, de beroepsorganisatie van weddingplanners in Nederland. Wat dat lidmaatschap zegt? Het geeft garanties over mijn kwaliteiten als weddingplanner, want de BWPN stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening.

Mijn opleiding tot weddingplanner volgde ik bij de OWPN. En door het bijwonen van congressen en studiereizen ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends. Zo ging ik bijvoorbeeld in oktober 2016 naar New York met een aantal weddingplanners. In mijn blog over deze studiereis lees je alle ins en outs. 

 

Mijn vorige leven

Voordat ik professioneel en fulltime weddingplanner werd, heb ik negentien jaar als leidinggevende en projectmanager gewerkt. De kennis en vaardigheden die ik opdeed, gebruik ik nog elke dag. Plannen, begroten, communicatie, onderhandelen met leveranciers en waar nodig improviseren: het is mijn tweede natuur. Ik zorg ervoor dat alle praktische zaken perfect op orde zijn. Zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken en alleen nog maar kunnen genieten. Ben je benieuwd welke functies ik door de jaren heen heb gehad en naar welke HBO ik ging? Kijk eens op mijn LinkedIn-profiel.

 

Ik woonde een tijdje in Londen…

… en spreek dus vloeiend Engels. Handig voor bruidsparen met internationale gasten of expats. En met Duits red ik mij ook wel aardig.

 

Wat als ik ziek ben of de bruiloft te complex wordt voor één ceremoniemeester?

Daar heb ik een oplossing voor! Meerdere zelfs… Mijn vaste assistent is Marion van Zutphen, een weddingplanner die ook al jaren in het vak zit. Mocht zij niet kunnen, of er zijn meerdere assistenten nodig, dan val ik terug op mijn collega’s van de beroepsorganisatie. In mijn blog over mijn team lees je er meer over.

 

En wanneer ik niet bezig ben met “one-of-a-kind” bruiloften

Ben ik moeder van drie kinderen met hele verschillende gebruiksaanwijzingen en getrouwd met een IT-er. Ik vind het fijn samen uit eten te gaan en een weekendje weg met vriendinnen maakt me blij. Ik houd van gezelligheid, goede gesprekken, humor, thee en chocolate chip cookies.

 

Waarom ik dit allemaal vertel? Omdat je dan een klein beetje een beeld krijgt van wie ik ben. In het interview met Fem Netwerk, het vrouwennetwerk van de Stedendriehoek, staat nog meer over mij beschreven. Dus mocht je meer willen weten, hier kun je het interview lezen. Ik vind het een hele eer als ik jullie bruiloft mag organiseren. Zoiets belangrijks kun je alleen met een goed gevoel toevertrouwen aan iemand met wie het klikt. Ik beloof je een ontspannen voortraject en een geweldige dag waarbij je niets anders kunt doen dan genieten. Lijkt het je wat om vrijblijvend kennis te maken?

 

 

Stuur mij een bericht

 

 

 

 

Stuur mij een bericht

    Sorry, no posts matched your criteria.