Trouwen op de Veluwe

Weergaloze natuur: stuifzand, bossen en uitgestrekte heidevelden… Dat is de Veluwe! Maar ook een rijke geschiedenis, prachtige locaties, culinair genieten, beroemde musea en lekker actief bezig zijn. Op nog geen uur rijden van de Randstad, vind je de mooiste plekken van Nederland. Er zijn zelfs wijngaarden en we hebben een heerlijk biertje, de Veluwse Schavuyt!

Jullie bruiloft is anders dan anders. En onvergetelijk!

Op een idyllische plek trouwen, geeft de speciale sfeer die jullie bruiloft anders dan anders maakt. En onvergetelijk! Bijzondere locaties zijn bijvoorbeeld Radio Kootwijk, de Kroondomeinen of een van de uitgestrekte landgoederen. Willen jullie in groot gezelschap trouwen, of houden jullie het klein en intiem? Vertel het me, dan weet ik zeker dat we de ideale plek vinden om jullie liefde te vieren.

Van kasteel tot boomgaard. Of midden in de natuur?

Stel je eens voor: trouwen in een sprookjesachtig kasteel of een landhuis, in een rustieke schaapskooi, een fruittuin, boomgaard of midden in de natuur. Wanneer jullie buiten willen trouwen, zijn er op de Veluwe nog plekken te vinden waar het volledig stil is. Zo bijzonder! En het levert prachtige plaatjes op.

Nog één voordeeltje dan…

Verder biedt deze omgeving veel overnachtingsmogelijkheden. Houd je van chique hotels? Of heb je liever een sfeervolle Bed&Breakfast? Er zijn hier ook veel originele bruidssuites te vinden. En mag ik dan nog één voordeel van de Veluwe noemen, er heerst een heerlijke ongedwongen sfeer. Even weg uit de hectiek van het ‘moeten’.

Fan van de Veluwe

Je hebt het vast door. Ik ben fan van de Veluwe! En ik ben niet de enige. Lees de ervaring van bruidspaar Joyce en Robbert Jelle, die trouwden in een fruittuin. Of bekijk de subtiele styling van de kapel in Hoog Soeren. En ontdek dat er op de Veluwe zelfs een stukje Spanje te vinden is. Hoe bedoel je veelzijdig?!

NEEM CONTACT OP