Weddingplanning

Ontspannen voorbereiden en zorgeloos genieten

Bij het organiseren van jullie bruiloft komt heel wat kijken. Helemaal wanneer je het anders wilt, dat wat je tot nu toe bij anderen gezien hebt. Geen “picture perfect wedding”, maar een bruiloft waar jullie helemaal jezelf zijn en die uniek is. Een buitengewone bruiloft!

Zie je het zitten om dit zelf te doen? Of besteed je het liever uit aan een vakvrouw die niets liever doet dan de bruiloft van jullie dromen realiseren? De bruiloft die een onuitwisbare herinnering veroorzaakt en waar nog lang over wordt nagepraat?

Of zoek je de gulden middenweg? Geen enkel probleem: dan verdelen we de taken.

Voorbereiding? Voorpret!

Schrik niet: stellen besteden gemiddeld driehonderd uur aan de voorbereiding van hun bruiloft. Heb je niet zo veel tijd of zie je dit niet zitten? Geen idee hoe je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken? Als weddingplanner neem ik jullie veel werk en zorgen uit handen. Niets vergeten + alles goed gepland = geen stress. En zo wordt de voorbereiding voor jullie vooral… veel voorpret!

Maak jullie dromen werkelijkheid

Hoe ziet de bruiloft eruit in jullie dromen? Vertel het me en ik help jullie deze droom te realiseren. Romantisch, gezellig, bohemien, industrieel of rock&roll… Groot, klein of iets ertussenin. Met mijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk in heel Nederland weet ik de ingrediënten te vinden die precies in jullie perfecte plaatje passen. Kijk om inspiratie op te doen maar eens in mijn portfolio.

Wat ik als weddingplanner voor jullie kan betekenen

Van locaties, catering, uitnodigingen en een fotograaf tot styling, een band en bedankjes voor de gasten: als weddingplanner ken ik de mogelijkheden, ken ik de beste leveranciers en heb ik duizend en één ideeën. Zo begint de zoektocht niet bij nul, maar direct met voorstellen die bij jullie droom én bij jullie budget passen. Want ook dat houd ik in de gaten. Ik schrijf een gedetailleerd plan van aanpak, maak een stylingplan met een moodboard, maak gunstige afspraken met leveranciers, houd de gastenlijst bij en tijdens de bruiloft zorg ik dat alles goed verloopt. Jullie taak op deze dag? Alleen maar genieten! En wanneer jullie samen terugkijken op alle onvergetelijke momenten, handel ik de laatste zaken af.

Wat het kost? We beginnen met kosteloos kennismaken!

Wat het inschakelen van een weddingplanner kost, is per bruiloft verschillend. Het hangt af van de wensen en van wat jullie willen besteden. Maar ook van hoeveel tijd jullie zelf in het organiseren willen steken. Uit ervaring kan ik zeggen dat het organiseren van een complete bruiloft mij veertig tot tachtig uur kost.

Het minimale aantal uren waar ik voor word ingezet is vijftien. Dit is een pakket met voor professioneel ceremoniemeesterschap, inclusief het maken van een plan van aanpak, een gedetailleerd draaiboek, een brief voor jullie gasten en het zijn van contactpersoon voor jullie gasten. Dit pakket kost € 1197,-. De meeste bruidsparen laten mij meer taken uitvoeren en nemen het pakket van € 2.297,- inclusief btw.

Voor ceremoniemeesterschap, gedeeltelijke weddingplanning en totale weddingplanning heb ik deze pakketten samengesteld (klik op de paarse link). Maar laten we het eerst over jullie wensen hebben! Dan kan ik daarna een concreet voorstel maken. Ik kom graag langs voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte en een verslag van het gesprek. Daarin geef ik je direct al waardevolle tips.

Kom maar op met die tips!

Wat bruidspaar Bianca en Wesley over Marian als weddingplanner zeggen:

We hadden de belangrijkste zaken al ruim een half jaar van tevoren geregeld, toen een goede vriend ons in contact bracht met Marian. In de maanden, weken en zelfs dagen voor onze trouwdatum hebben we zo veel aan haar tips en ideeën gehad, dat ik anders nog zenuwachtiger was geweest. Het was gewoon heerlijk om terug te kunnen vallen op iemand met haar ervaring.