Ontspannen voorbereiden en zorgeloos genieten
WEDDINGPLANNING

Bij het organiseren van jullie bruiloft komt heel wat kijken. Zie je het zitten om dit zelf te doen? Of besteed je het liever uit aan een vakvrouw die niets liever doet dan de bruiloft van jullie dromen realiseren? Zoek je de gulden middenweg? Geen enkel probleem: dan verdelen we de taken.

LEES MEER
Wat jullie zelf moeten doen? Ja zeggen én intens genieten!
Ceremoniemeester

En dan is het zo ver: de dag van jullie bruiloft. Het wordt een feest waar jullie intens van gaan genieten, samen met mensen die jullie hebben uitgenodigd. Stiekem is het ook best een beetje spannend! Maar gelukkig hoef je nergens over na te denken. Ja zeggen en genieten: dat is wat jullie toch echt zelf moeten doen. Voor de rest zorg ik als professionele ceremoniemeester dat dit de dag van jullie dromen wordt.

LEES MEER
Uniek en een tikkeltje eigenwijs
Styling

Met de juiste styling wordt jullie bruiloft echt uniek en een tikkeltje eigenwijs. Niet gewoon zoals het hoort, maar een feest dat precies bij jullie past. Droom je van een romantische kasteelsetting of denk je meer aan ronkende motoren? Ga je voor blingbling, bohemien of Bollywood? Een ding is zeker: over deze bruiloft wordt nog lang nagepraat.

LEES MEER
Feesten in alle soorten en maten
Organisatie feesten

Heb je iets te vieren, zakelijk of privé? Met een professionele partyplanner wordt ook de voorbereiding een feestje. En wil je op de dag zelf geen zorgen en stress, je handen vrij en echt aandacht voor je gasten hebben? Dan kun je op me rekenen: ik ben een ervaren en doortastende evenementregisseur.

LEES MEER
Organisatie feesten