Ceremoniemeester

Wat jullie zelf moeten doen? Ja zeggen én intens genieten!

 

En dan is het zo ver: de dag van jullie bruiloft. Het wordt een feest waar jullie intens van gaan genieten, samen met mensen die jullie hebben uitgenodigd. Stiekem is het ook best een beetje spannend! Maar gelukkig hoef je nergens over na te denken. Ja zeggen en genieten: dat is wat jullie toch echt zelf moeten doen. Voor de rest zorg ik als professionele ceremoniemeester dat dit de dag van jullie dromen wordt.

 

Een zorgeloze bruiloft

Wat is het heerlijk wanneer iemand anders alles regelt en vrienden en familie niet aan het werk zijn tijdens jullie bruiloft. Zo kun je samen met de gasten genieten van alle mooie momenten op jullie dag!

 

Wat doet een ceremoniemeester?

Als jullie mij vragen om de rol van ceremoniemeester te vervullen, krijgen jullie een invuldraaiboek. Dit vullen jullie zelf in. Drie weken voor de bruiloft nemen we het draaiboek samen door en zet ik de puntjes op de i. Zo weet ik precies hoe de dag van jullie dromen eruitziet en waar ik verantwoordelijk voor ben. Ondertussen houd ik de gastenlijst bij. Tijdens de bruiloft zorg ik dat alles goed verloopt, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Wanneer jullie terugkijken op deze geweldige dag, handel ik de laatste zaken af.