Bruidspaar op de kliffen van Etretat, foto My Eye Fotografie

Ben jij anders dan de massa?

Tijdens kennismakingsgesprekken krijg ik de mooiste verhalen te horen. Soms wordt verdriet gedeeld, teleurstelling en boosheid, maar wat ik het meeste hoor, is warmte, trots en ontzettend veel geluk. Geluk dat zij elkaar hebben gevonden. De liefde die de boventoon voert en maakt dat ze zich voor altijd aan elkaar willen verbinden.

Verliefd stel met blauwe ballonnen in het park bij Paleis het Loo, foto Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

 

De stellen die ik heb ontmoet hebben veel overeenkomsten, maar zijn ook ontzettend divers. Ze zijn niet in een hokje te stoppen. Ieder stel dat ik vanaf 2011 heb mogen helpen, weet ik me nog goed te herinneren. Ze hebben allemaal iets unieks.

Hun beroepen lopen erg uiteen: van dierenverzorger, arts, IT-er, aannemer, advocaat, tot ondernemer, thuisblijfmoeder, medewerker servicedesk, controller, gastheer, hypotheekadviseur en onderwijzer.

Zo ook hun hobby’s: van kalligrafie, Formule 1, mountainbiken, een bestuursfunctie, yogales geven, tot schapen fokken, boeken schrijven, zoveel mogelijk naar Texel gaan en bodybuilding.

 

Bruidspaar dusty blue in Etretat, foto D eYe Photography

Foto: D eYe Photography

 

Ik kom vaak bij stellen die beiden een baan hebben of ondernemer zijn. Soms hebben ze een samengesteld gezin, komen uit verschillende culturen of zijn begin twintig en gaan samenwonen wanneer ze getrouwd zijn.

Ook de locaties waar ze trouwen en feesten zijn heel divers. Van landgoederen, kerken en kastelen, tot hotels, boerderijen en een eigen tuin. En dat geldt ook voor de gasten van mijn bruidsparen. Iedere groep heeft zijn eigen chemie door hoe mensen zijn en wat ze voelen voor het bruidspaar.

 

Verliefd stel in Burgers Zoo, foto Karin Keesmaat Kijk-Kunst fotografie

Foto: Karin Keesmaat Kijk-Kunstfotografie

 

Alle bruiloften waren onvergetelijk. Bij de één bleef ik vooral op de achtergrond en verzorgde de styling, bij de ander had het bruidspaar alleen een locatie gehuurd en had ik de complete regie en bij weer een ander trad ik op als soort politieagent, omdat er anders dronken gasten onder een bus kwamen.

Mijn bruidsparen zijn anders dan de massa. Ze durven te kiezen voor hun eigen stempel op hun bruiloft. Ze laten zien wie ze zijn en vragen gasten op hun bruiloft die ze er graag bij willen hebben, omdat ze met die mensen hun liefde willen delen. Ik vind ze bijzonder en ben blij dat ik hun bruiloft mag helpen onvergetelijk te maken.

 

Verliefd stel bij de Zwitsal Fabriek, foto Karin Keesmaat Kijk-Kunst fotografie

Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

 

Herken je jou en je partner hierin? Zijn jullie niet zomaar in een hokje te stoppen? En willen jullie een onvergetelijke bruiloft die doorspekt is met elementen van jullie? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres. Ik help jullie graag! Stuur me even een mailtje op info@stralendmiddelpunt.nl of bel me om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
Geen reacties

Reageren