Portier Hotel van Oranje

Vreselijk verwend bij het VIP-event

De voorpret begon al vroeg. Begin dit jaar kregen we van Daniëlle en Fleur van de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners Nederland (BWPN) te horen dat we deze datum, 22 november 2018, vrij MOESTEN houden voor het BWPN-VIP event. Alle weddingplanners zouden eens flink in de watten gelegd worden, zoals wij onze gasten altijd in de watten leggen. Tot op het laatste moment was het geheim wat we gingen doen. Het enige wat we wisten, was dat we om 11.30 uur in Noordwijk aan Zee moesten zijn en dat het tot eind van de middag zou duren.

 

Uitnodiging Leintjes VIP event BWPN

 

Een paar weken van tevoren kregen we een mailtje met de vraag of we ons logo even wilden toesturen en zo’n twee weken van tevoren kregen we een prachtige uitnodiging gemaakt door Leintjes.

 

Hotel van Oranje     Imperial Bar van Hotel van Oranje Noordwijk

 

Op naar Hotel van Oranje! Daar aangekomen stond de portier met een grote glimlach op zijn gezicht op ons te wachten, een voordeel van een vijf sterren hotel. Vervolgens werd met de collega’s flink geknuffeld en gekust. Het is altijd fijn ze weer te zien. Na een warm welkom door Daniëlle en het team van Hotel van Oranje, kregen we een rondleiding door zowel Hotel van Oranje als het Beach Hotel. Deze maakt, net als Beachclub O, onderdeel uit van dezelfde groep.

 

Bruidssuite Hotel van Oranje     Zaal Beach Hotel Noordwijk

 

Het Beach Hotel is zelfs letterlijk verbonden aan Hotel van Oranje. Lopend over een heerlijk dik tapijt, kwamen we langs luxueuze barren, mooie zalen, een golfslagbad (even blauwe plastic voetjes over onze schoenen), sauna en schoonheids- en kapsalon. Wat een heerlijke plek om je bruiloft te vieren, maar ook om de dagen ervoor en erna te genieten van behandelingen en het strand!

 

Wintertuin Hotel van Oranje     Weddingplanners Mariëlle Cruz Vargas en Marian Krook-Lievestro

 

Vervolgens werden we in de Wintertuin ontvangen, een grote zaal midden in het hotel. Het zag er echt prachtig uit. Met een glas bubbels in de hand, van Santé, werden we begeleid naar onze tafels. All Class Kitchen Art Events verzorgde de heerlijke lunch en had het heel mooi gestyled in samenwerking met De Bloemenkeuken en Your Balloons.

 

Servies naturel tinten     Servies bordeauxrood

 

Op de achtergrond zong Meike van der Veer, een ontzettend getalenteerde zangeres. Ondertussen zette Jorik Algra Fotografie ons op de gevoelige plaat en Ukiyo Films legde het op video vast.

 

Weddingplanner Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt met een bordje met haar naam     Sweet table Sugarlips Cakes     Lekkers van Sugarlips Cakes

 

Voor het dessert kregen we een heel speciaal bordje. Noortje Illustrations had voor iedere weddingplanner een leuk bordje beschilderd. En daar mocht het onwijs lekkere dessert Sugarlips Cakes op. Mjam! Tussen al het lekkere eten door werd er gekletst en gelachen, maar ook met ontroering gekeken naar een video van Stichting Make-A-WeddingWish. Deze stichting heeft als doel het vervullen van de trouwwens van een aanstaand bruidspaar, waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is. Met hulp van leveranciers krijgen zij het heel snel voor elkaar een prachtige dag te organiseren.

 

Beachclub O richting zee Noordwijk     Bruiloft strand ceremoniesetting Beachclub O

 

Na de lunch gingen we uiteen in groepjes en op de vierde etage stonden ons allemaal verrassingen te wachten. In iedere kamer, in totaal zeven, stond een leverancier op ons te wachten om ons van alles te vertellen over zijn of haar bedrijf. In de eerste stond bedrijfsleider Ilse van Beachclub O. Er kan echt alles! Wil je bijvoorbeeld de hele beachclub leeghalen en je eigen meubilairlijn erin laten zetten, geen probleem.

 

Tas van Foryourwedding.eu met logo Stralend Middelpunt

 

In de volgende kamer werden we ontvangen door For Your Wedding. Eigenares Bianca had voor iedereen een tas bedrukt met het logo van het bedrijf (daarom moesten we het logo van tevoren aanleveren). De tas was gevuld met allemaal leuke artikelen voor de Bride en Groom to Be. Al haar artikelen kunnen worden voorzien van naam, een leuke quote of standaardteksten. In de tas zaten een kimono, zakdoeken, sokken, een geloftenboekje en een schort. Echt enorme verwennerij!

 

Beautysalon Hotel van Oranje

 

In de volgende suite werden we ontvangen door twee dames van Beauty Oranje, de schoonheids- kapsalon. Twee van ons kregen een make-up touch up en gingen nog stralender de deur uit dan dat ze kwamen. Ondertussen werd van alles verteld over hun aanpak. Je kunt echt alles laten verzorgen, zodat je er tip top uitziet tijdens de bruiloft, ervoor en erna. De dames van de salon zijn het gewend hele gezelschappen te voorzien van make-up en mooie haren voor bruiloften. Ook deze twee dames lieten ons niet met lege handen de deur uitgaan en ik ga binnenkort maar eens in bad met het badschuim dat in het tasje zat.

 

Dyon van Barblog aan het werk     Cocktail met lekkers op hand Barblog     Weddingplanner Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt met cocktail

 

De derde kamer stond vol met azijn, drank en kruiden. Dyon van Barblog, een cocktail service company, deelde zijn enthousiasme over het maken van cocktails. Het werd een ware smaaksensatie! De foto spreekt voor zich ? Met een tas vol ingrediënten om zelf aan de slag te gaan, gingen we de deur uit.

 

Plant van Greenstories

 

Met een heerlijk drankje op waanden we ons vervolgens in de jungle. De dames van Green Stories hadden een suite omgetoverd en zij vertelden ons over wat zij doen met groene planten bij bruiloften en evenementen. Soms in combinatie met bloemen, maar vaker alleen maar groen. Het zag er heel mooi uit. Bij het weggaan kregen we een plant mee, die nu staat te pronken op mijn bureau.

 

Jorik Algra Fotografie liet ons daarna zien hoe hij bruiloften vastlegt. Foto’s vol emotie en kleur kwamen langs en zijn enthousiasme is echt aanstekelijk. Ik heb hem een keer mee mogen maken tijdens een bruiloft en het is echt een aanwinst.

 

En dan de laatste kamer. Daar was Anke van Zankyou, hèt platform waar je de leukste en beste trouwleveranciers vindt èn een online cadeaulijst en een persoonlijke bruiloftwebsite aan kan maken. Hartstikke handig dus.

 

Met wat lekkers van Hotel van Oranje en nog een cadeautje van Marlies Dekkers, gingen we met enorm gevulde tassen weer richting huis. Wat was het een geweldige dag! Mochten de medewerkers van Hotel van Oranje, Beach Hotel, Beachclub O, de leveranciers en de beroepsorganisatie dit lezen: ontzettend bedankt voor deze fantastische verwendag!!!

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
Geen reacties

Reageren