Bruiloft feestende gasten

Vijf aantrekkelijke alternatieven voor de openingsdans

Wanneer je het durft en ook wel een beetje kunt dansen, dan is het openen van het feest met een spectaculaire dans een eitje. Maar ik heb gemerkt dat er meer bruidsparen zijn die het spannend vinden, dan stellen die er licht over denken. Aangezien ik heel erg van tradities hou, maar ook vind dat tradities je niet enorm gespannen moeten laten voelen, heb ik vijf alternatieven voor je op een rijtje gezet. Ze doen niet onder voor een geweldige openingsdans!

Champagne bruiloft

Foto: Two Sparkle

 

  • Vraag de aandacht van jullie gasten en geef een korte speech als blijk van dank. Open de dansvloer met het opentrekken van een grote fles champagne en een toost op jullie huwelijk. Nodig daarna iedereen uit op de dansvloer.

 

Bruiloft buiten hardstyle Huis de Voorst

Foto: Totaalfotografie

 

  • Laat de dj de dansvloer officieel openen. Laat hem vertellen dat jullie niet van een openingsdans houden en dat iedereen de dansvloer op mag komen.

 

Vrienden dansen bij bruiloft

Foto: Jacqueline Sibon

 

  • Laat een groepje vrienden iets instuderen. Zo betrek je je vrienden bij de voorbereidingen op de bruiloft en hebben zij gelijk iets leuks voor jullie gedaan.

 

  • Open zelf de dansvloer door een lint door te knippen.

 

Bruidspaar openingsdans lachen

Foto: Wianda Bongen Photography

 

  • Spreek van tevoren met anderen af dat wanneer jullie de dansvloer op gaan, zij er vanzelf bij komen.

 

Kies je toch voor een spectaculaire openingsdans? Ik ken bedrijven die je goed kunnen helpen met het instuderen van zo’n dans. En heb je nog meer vragen? Een adviesgesprek is zo ingepland.

 

Wie weet tot ziens!

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
Geen reacties

Reageren