Italiaanse bruiloft in Nederland

Vier bruiloften in vier weken

Afgelopen vier zaterdagen heb ik vier bruidsparen geholpen met het waarmaken van hun droom. En dat was fantastisch!

 

 

Bij de eerste assisteerde ik Shirley van Bloom Wedding in Hotel Pulitzer in Amsterdam, een prachtig hotel dat uit 25 grachtenpanden bestaat en service hoog in het vaandel heeft staan. Het was de tweede keer dat ik daar was en het viel mij weer op dat het personeel nergens van staat te kijken. Het bruidspaar H&S deed er goed aan hun binnentuin te kiezen voor hun receptie, want zij en hun gasten uit de hele wereld hebben genoten!

 

 

17 juni assisteerde ik Marion van Otherwize Weddings bij Slot Doddendael in Ewijk. Het weer zat mee en daarmee kwam de wens van het bruidspaar S&L uit. Zij wilden namelijk een Italiaans getinte bruiloft, gewoon in Nederland, met iedereen waar zij gek mee zijn. Er werd buiten gedineerd aan lange tafels en daarna werd lang gefeest met een goede band. Wat een sfeer!

 

WP_20170624_13_50_51_Pro

 

Vorige week was ik ceremoniemeester van bruidspaar K&B. Het weer zat dit keer niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een liefdevolle woorden en blikken! Zowel van de trouwambtenaar tijdens de ceremonie op het ponton, als van het bruidspaar en hun gasten. Er werd flink gelachen en hier en daar een traantje weggepinkt.

 

Fotocredits: Stefan van Nextshot

 

Het was echt een hele mooie dag bij Beachclub Sunrise, ondanks de miezer en de kou. Een beetje rood hier en daar (ook op de jurk en bij het pak) en een tikkeltje maf. Precies zoals het bruidspaar voor ogen had: “Forever crazy”. Ik heb genoten van hun eigenheid en hun lieve gasten.

Afgelopen zaterdag hielp ik Marion van Otherwize Weddings als tweede ceremoniemeester bij het huwelijk van L&D. Het internationale gezelschap met meer dan 300 gasten uit Australiƫ, Zweden, Chili, Mexico, Groot-Brittanniƫ en uiteraard Nederland had erg veel zin in de bruiloft en zag er prachtig uit. De heren waren strak in pak en de dames in prachtige lange jurken. Het bruidspaar zag er ook geweldig uit en trouwde in een Syrisch-Orthodox klooster. Hun hele bruiloftdiner en -feest was doorspekt met tradities en er zat ook veel eigen inbreng in. Hierdoor werd het echt hun unieke bruiloft. Ik vind het moeilijk te beschrijven hoe mooi en bijzonder het voor mij was. Af en toe zat ik met kippenvel te genieten van wat er allemaal gebeurde.

Wat een uiteenlopende bruiloften, stuk voor stuk zoals de bruidsparen het wilden. Ik ben blij dat ik als regelneef heb kunnen helpen bij de dag waarop zij hun liefde vierden. Zo konden zij en hun gasten genieten van al het moois dat gebeurde. Ze hoefden niet te letten op de tijd, of leveranciers wel hun afspraken nakwamen, of gasten te laat kwamen of zich niet lekker voelden, of de muziek wel op tijd instartte, of de gasten allemaal in de bus zaten richting locatie, welke speeches wanneer gegeven moesten worden, etc. etc.

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.