2 oudere mensen op de foto voor een muur van houtblokken. Foto Karin Keesmaat

Twee dagen vol verrassingen voor het gouden bruidspaar

Vijftig jaar getrouwd zijn. Dat is zo bijzonder, dat moet gevierd worden! Dat vonden mijn ouders tenminste en daar waren wij – hun drie dochters – het helemaal mee eens.

Afgelopen donderdag was het zo ver en we verrasten mijn ouders met ballonnenstandaards, slingers en een ontbijtje. ’s Middags kwam de rest van het gezin voor taart en een diner.

 

famLievestroo-49669

 

Vervolgens was het afgelopen zaterdag tijd voor feest familie en vrienden. We begonnen de middag met een fotoshoot van het gezin door Kijk-Kunst Fotografie bij B&B Landgoed Matanze (zo ontzettend mooi!). De gasten werden om 14.00 uur ontvangen bij Brasserie Kriebelz en vervolgens verrast met een trip met een bus van Stichting Veteraan Autobussen Regio-Oost langs alle markante plekken uit het leven van mijn ouders. Vele herinneringen werden opgehaald en herbeleefd. Er werd gelachen en af en toe werd er stiekem een traantje weggepinkt.

 

Terug bij het restaurant kregen we een heerlijk buffet en werden mijn ouders opnieuw verrast. Dit keer met een fotopresentatie bestaande uit meer dan 240 foto’s uit de oude en digitale doos. We kijken terug op twee warme liefdevolle dagen, heerlijk!

Zijn jouw ouders binnenkort ook zoveel jaar getrouwd of valt er iets anders te vieren? Stuur me een berichtje! Dan help ik je met leuke ideeën en goede tips voor de organisatie.

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.