save-the-date-kerstkaarten Stijlvolle Trouwkaarten

Save-the-date kerstkaarten

Gaan jullie volgend jaar trouwen? Maak van jullie voorbereidingstijd, een bijzondere tijd. Laat iedereen ruim op tijd weten dat jullie gaan trouwen, zodat ze met jullie kunnen meeleven.

 

save-the-date-kerstkaarten Stijlvolle Trouwkaarten

 

Warme reacties

En jullie willen toch niet dat familie en vrienden op vakantie zijn, als jullie elkaar het JA woord geven? Of dat zij zelf een leuk feestje organiseren, terwijl jullie je beloftes aan elkaar uitspreken? Daarvoor is een oplossing! Met save the date kerstkaarten zorg je ervoor dat jullie trouwdatum niet vergeten wordt en je staat versteld hoeveel warme reacties je krijgt wanneer jullie een save-the-date kerstkaart versturen.

 

save-the-date-kerstkaarten Stijlvolle Trouwkaarten

 

Ho, ho, ho, een folielaag!

Deze sfeervolle winterperiode is een geweldige tijd om jullie trouwdatum (nog een keer) onder de aandacht te brengen. Stijlvolle Trouwkaarten is één van de trendsetters op het gebied van Save the Date kerstkaarten en heeft een hele mooie unieke collectie. Nieuw dit jaar zijn de save-the-date kerstkaarten met een mooie glimmende laag goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Prachtige kaarten met de mogelijkheid jullie trouwdatum te vermelden, met een lieve kerstwens en nieuwjaarsgroet: ‘Ho, ho, ho, we are getting married’ of ‘All we want for Christmas is you to come to our wedding’. Want volgend jaar wordt heel speciaal!

 

 

Mochten jullie ervoor kiezen een save the date kerstkaart te sturen, veel plezier met het ontwerpen en het ontvangen van de complimentjes daarna!

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Deel dit bericht op social media

No Comments

Post a Comment