save-the-date-kerstkaarten Stijlvolle Trouwkaarten

Save-the-date kerstkaarten

Gaan jullie volgend jaar trouwen? Maak van jullie voorbereidingstijd, een bijzondere tijd. Laat iedereen ruim op tijd weten dat jullie gaan trouwen, zodat ze met jullie kunnen meeleven.

 

kerst save-the-date Stijlvolle Trouwkaarten wit rond

 

Warme reacties

En jullie willen toch niet dat familie en vrienden op vakantie zijn, als jullie elkaar het JA woord geven? Of dat zij zelf een leuk feestje organiseren, terwijl jullie je beloftes aan elkaar uitspreken? Daarvoor is een oplossing! Met save the date kerstkaarten zorg je ervoor dat jullie trouwdatum niet vergeten wordt en je staat versteld hoeveel warme reacties je krijgt wanneer jullie een save-the-date kerstkaart versturen.

 

save-the-date-kerstkaarten Stijlvolle Trouwkaarten

 

Ho, ho, ho, een folielaag!

Deze sfeervolle winterperiode is een geweldige tijd om jullie trouwdatum (nog een keer) onder de aandacht te brengen. Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten is één van de trendsetters op het gebied van Save the Date kerstkaarten en ze heeft een hele mooie unieke collectie. Erg mooi zijn de save-the-date kerstkaarten met een glimmende laag goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Er zijn volop kaarten met de mogelijkheid jullie trouwdatum te vermelden, met een lieve kerstwens en nieuwjaarsgroet: ‘Ho, ho, ho, we are getting married’ of ‘All we want for Christmas is you to come to our wedding’. Want volgend jaar wordt heel speciaal!

 

kerst save-the-date Stijlvolle Trouwkaarten grijs rechthoek

Tips & trics

Ook heeft Jo-Anne tips voor het versturen van Save the Date kerstkaarten. Je vindt ze hier.  Zo schrijft ze onder andere over de regels voor het versturen van Save the Date kaartjes. En op deze pagina geeft ze tips over welke tekst je op je Save the Date kunt zetten.

 

kerst save-the-date Stijlvolle Trouwkaarten wit ovale bovenkant

 

Mochten jullie ervoor kiezen een save the date kerstkaart te sturen, veel plezier met het ontwerpen en het ontvangen van de complimentjes daarna!

En o ja, ik heb nog iets leuks! Stijlvolle Trouwkaarten heeft een calculator waarmee je kunt berekenen wanneer je alle drukwerk voor de bruiloft het beste kan bestellen en versturen. Je ontvangt vervolgens een lijst met data. Succes!

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Deel dit bericht op social media

No Comments

Post a Comment