Lunch weddingplanners Waldorf Astoria Amsterdam

Een dag met een gouden randje: de Nationale Weddingplannerdag

Het is vandaag een week geleden, de Nationale Weddingplannerdag van Swinging.nl, een bedrijf dat het entertainment kan verzorgen voor je bruiloft, feest of evenement. En wat heb ik genoten! Afgelopen week werkte ik voor een zakelijke opdrachtgever, dus ik had geen tijd om je erover te vertellen. Daar heb ik nu mooi de tijd voor.

 

 

Stationery: Leintjes

Stationery: Leintjes

 

Ongeveer eens in de twee jaar laat Martijn van Swinging.nl weddingplanners genieten, zoals zij hun bruidsparen en hun gasten altijd laten genieten. En dat doen ze goed! Een paar weken geleden werd ik al verrast met een mooie uitnodiging gemaakt door Leintjes. Om aanwezig te kunnen zijn, ben ik snel gaan schuiven in de agenda. Er stond alleen in dat het in Amsterdam was en dat je beschikbaar moest zijn voor de lunch, het diner en een feestavond. Een besloten Facebookgroep werd aangemaakt en daarin werd bekend gemaakt dat we ontvangen werden in het Waldorf Astoria.

 

Portier bij Waldorf Astoria Amsterdam bruiloft

Foto: Studio Phylicia

 

Lunch Waldorf Astoria weddingplanners

Foto: Studio Phylicia

 

Zanger Edwin Monteyn, foto: Studio Phylicia

Zanger Edwin Monteyn, foto: Studio Phylicia

 

Op naar Amsterdam! Fietsers, trams en voetgangers ontwijkend kwam ik bij de parkeergarage en liep ik naar Waldorf Astoria. Daar aangekomen werd ik al buiten verwelkomd door een gastheer en mijn jas werd opgehangen. Ik kwam aan een gezellige tafel te zitten met weddingplanners die ik niet of nauwelijks kende. We hebben veel gemeenschappelijks te bespreken, dus dat is nooit saai. En wat al helemaal niet saai was, was het eten dat werd opgediend! Een lunch in een restaurant met twee Michelinsterren is nooit vervelend. Op de achtergrond zorgde zanger Edwin Monteyn met pianist Born Sanders voor sfeervolle achtergrondmuziek.

 

Martin van Swinging.nl

Martijn van Swinging.nl, foto: Studio Phylicia

 

Lunch Waldorf Astoria Amsterdam weddingplanners

Foto: Studio Phylicia

 

Na de lunch werden we rondgeleid door de zes grachtenpanden die aan elkaar verbonden zijn. Wat een sfeervol hotel! En de gastvrijheid is in alles doorgetrokken. Het zijn echt de kleine dingen die het doen. Uiteraard hebben we met de Wedding Concierge doorgesproken hoe een bruiloft bij het Waldorf Astoria eruit kan zien. En ik kan niet anders zeggen, dat het een hele speciale dag kan worden, waar je helemaal in de watten wordt gelegd.

 

Dinerkamer Waldorf Astoria weddingplanner rondleiding

Foto: Studio Phylicia

 

Ceremonie Waldorf Astoria Amsterdam weddingplanners

Foto: Studio Phylicia

 

Het laatste onderdeel bij het Waldorf Astoria was een voorlichting over Instagram door Claimy, van Swinging.nl en Yaira van Studio Phylicia. We werden even meegenomen in de wereld van mogelijkheden die er zijn en hoe je het beste je bedrijf kunt presenteren.

 

Rederij de Nederlanden weddingplanners

Rederij De Nederlanden, foto: Studio Phylicia

 

The Groove Gents, weddingplanners

The Groove Gents, foto: Studio Phylicia

 

Weddingplanner Ingeborg en weddingplanner Marian van Stralend MIddelpunt

In gesprek met weddingplanner Ingeborg, foto: Studio Phylicia

 

Mindleader Joe

Mindleader Joe met Henri, weddingassistent, foto: Studio Phylicia

 

En toen… Op naar de rondvaartboot! Direct aan de gracht bij het hotel lag er één te wachten van Rederij De Nederlanden. De schipper nam mijn hand aan en in de boot werden we verwelkomd door The Groove Gents, drie muzikanten die vrolijke achtergrondmuziek speelden. Er werd volop gekletst en natuurlijk kwamen ook bruiloften op de boot ter sprake. De inrichting van de boot kan steeds aangepast worden en er vinden zelfs ceremonies op het water plaats. Terwijl de muzikanten aan het spelen waren, ging een mindleader bij de gasten langs. Is weer eens wat anders dan een tafelgoochelaar! Mindleader Joe liet ons ondergaan dat hij gedachten kan lezen. Aan mijn tafel was Ingeborg de pineut en Joe raadde alle cijfers die zij had onthouden.

 

 

 

Bankkluisjes W Amsterdam hotel weddingplanners rondleiding

 

Restaurant W Amsterdam Hotel

De volgende en tevens laatste stop was het tweede vijf sterrenhotel van vandaag, W Amsterdam Hotel, een trendy extravagant hotel met twee gebouwen. Daar aangekomen werden we gelijk met zijn allen in de lift gepropt, want ja, het is wel zo gezellig met z’n allen te gaan, en kwamen we uit in de W Lounge waar gasten zich inchecken en waar op ieder moment van de dag mensen zijn. Overdag komen ze er om te werken en te netwerken en eind van de middag wordt het een cocktailbar. We werden verwelkomd met zo’n heerlijke cocktail en vervolgens meegenomen door het hotel.

 

Weddingplanners in bad W Amsterdam hotel

Grand Suite W Amsterdam hotel weddingplanners rondleiding

Rond bed W Amsterdam hotel weddingplanners rondleiding

Kamers zijn hier te boeken vanaf zo’n 300 euro per nacht (Waldorf Astoria vanaf 500 euro per nacht), maar 6000 euro is ook een optie. Onze gastvrouw nam ons mee naar twee kamers, waarvan ik er één niet echt een kamer kan noemen, maar eerder een appartement. De scène van de bachelorparty van de film The Hangover had hier makkelijk kunnen plaatsvinden en The Rolling Stones zag ik hier ook zo op de bank zitten. Mijn collega-weddingplanners werden er giechelig van en voordat ik het wist, gingen ze de uitdaging aan hoeveel weddingplanners in een rond bad te krijgen waren.

W Amsterdam hotel The Great Room weddingplanners rondleiding

Dinertafel W Amsterdam hotel weddingplannerdag

Foto: Studio Phylicia

 

The Great Room W Amsterdam feest weddingplanners

Foto: Studio Phylicia

 

Na de rondleiding werden we ontvangen in The Great Room, een zaal die op te splitsen valt en waar zo’n 200 gasten kunnen dineren. De zaal was aangekleed door Your Balloons, op een manier die ik nog niet had gezien, heel tof. Een heerlijk diner werd geserveerd en opnieuw liet Swinging.nl zien waar zij toe in staat zijn. In een mum van tijd stonden zo goed als alle weddingplanners te dansen op het Swinging Collective, bestaande uit DJ Edgar, DJ Keb, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en de fantastische zangeres Mavis.

 

Tot slot ging ik naar huis met een goedgevulde goodiebag waar ik onder andere de dagen erna nog heb genoten van heerlijke bonbons van het Waldorf Astoria en een fietsdekje van W Amsterdam Hotel.

 

Het was niet alleen heel gezellig en leuk, maar ook nog eens leerzaam. Om een bruiloft in Amsterdam te vieren op één van deze locaties heb je een ruimer budget nodig dan een gemiddelde bruiloft. Maar o, wat kan het een gave bruiloft worden!!! Met allerlei onderdelen die het uniek en persoonlijk maken.

 

Mag ik jou helpen met het organiseren van zo’n geweldige dag? Of heb je advies nodig van een sparringpartner waarvan trouwen haar expertise is? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.