Diner tijdens een bruiloft onder het berceau, de pergola, van Tuin De Lage Oorsprong.

Locatiebezoek: Tuin De Lage Oorsprong

Ik heb weer een prachtige locatie ontdekt! Bij Tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek kun je buiten trouwen in het amfitheater of in de kas met uitzicht over de tuin en het landgoed. Daardoor kan jullie huwelijksdag onder alle weersomstandigheden goed worden geregeld. Ik maakte er op 11 februari 2019 een filmpje over, onder wel hele barre weersomstandigheden.

 

Tot honderd gasten kunnen in de tuin en kas worden ondergebracht voor ontvangst, ceremonie, taart met bubbels en aansluitend borrelen. Voor een diner is dat net even anders, omdat de meeste mensen dan graag willen zitten. Dan kunnen er 65 gasten aan een lange tafel in de kas of meer wanneer er een tent wordt geplaatst in de tuin.

 

Trouwen in het amfitheater, het groene forum:

Trouwen in het amfitheater, het groene forum, van Tuin De Lage Oorsprong.     Trouwen in het amfitheater van Tuin De Lage Oorsprong.

Taart aansnijden en dineren in de kas:

Trouwen in de kas van Tuin De Lage Oorsprong.      Trouwen in de kas van Tuin De Lage Oorsprong. Diner aan lange tafels.

 

Of buiten borrelen en dineren, bij de vijver of onder het berceau, de pergola (foto die aan het begin van deze blog staat):

Trouwen naast de kas van Tuin De Lage Oorsprong.      Trouwen bij de vijver van Tuin De Lage Oorsprong.

 

Is het iets voor jou?

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.