Landgoed Rhederoord vooraanzicht ceremonieopstelling met witte stoeltjes

Locatiebezoek Landgoed Rhederoord

Vandaag was ik wéér onder de indruk van Landgoed Rhederoord op de Veluwe. Wat is het toch een plaatje! Een prachtig landhuis, met een magistraal uitzicht en op de achtergrond kwetterende vogeltjes. Ik moest en zou een filmpje opnemen, ook al heb ik een coronakapsel en kan  ik nog wel wat oefening gebruiken qua tekst.  

Meestal voel ik me niet zo op mijn plek op statige landgoederen en kastelen, maar deze is anders. Het voelt gemoedelijk aan en is heel stijlvol. Hier zou ik mijn eigen bruiloft wel willen vieren, maar goed, ik ben al getrouwd. Wat een geluk dat ik G&W mag begeleiden bij de organisatie van hun huwelijk en dat zij hun bruiloft hier willen vieren.

Met 22 hotelkamers en een uitstekende keuken, die werkt met biologische producten, is het een complete en flexibele locatie. Je kunt op het hele landgoed trouwen en er is altijd een Plan B bij slecht weer.

Oordeel zelf!

 

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Geen reacties

Reageren