Locatiebezoek Het Woldhuis in Apeldoorn

Het was een flinke wandeling waard naar locatie Het Woldhuis in Apeldoorn. Wanneer ik bij deze locatie in de buurt ben, krijg ik gelijk zo’n Pippi Langkous gevoel. Het huis lijkt niet echt op Villa Kakelbont, maar toch zie ik Pippi daar zo op de kop in een boom hangen. De locatie ademt een hele ontspannen sfeer uit, zo van “hier kun je jezelf zijn”.

En dat klopt ook wel, want de locatie is in handen van IVN Natuureducatie. In Het Woldhuis en op het landgoed eromheen vinden natuurwerkweken en schoolkampen plaats. Een plek dus waar het draait om de natuur.  Maar er is meer mogelijk! In het weekend is de locatie te huur voor evenementen en bruiloften. Het beschikt over drie zalen, een kapschuur, twee stretchtenten en heel veel ruimte eromheen. Dus bij mooi weer, kun je bijvoorbeeld trouwen bij de vijver of in het bos en dineren aan lang gedekte tafels.

 

 

Ik zie een hele ontspannen gezellige, maar ook prachtige bruiloft daar wel voor me. Jij ook? Of zoek je toch liever iets anders?

Ik help graag mee de ideale locatie te vinden voor jullie unieke bruiloft. Kun je mijn hulp inderdaad goed gebruiken? Neem dan contact op.

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Geen reacties

Reageren