Koppel houdt een bordje vast in de vorm van een hart. Foto Karin Keesmaat

Happy Valentines Day!

Zeg eens eerlijk? Heb je iets met Valentijnsdag? Ik moet je bekennen dat ik het verleggen van de nadruk van anonieme liefde naar de liefde minder leuk vind. Geef mij maar de spanning van het geklepper van de brievenbus en dan maar hopen dat er een kaart zonder naam in zit. Ik heb het een paar keer mee mogen maken en heb ook zelf bij de, destijds nog rode, brievenbus gestaan om er één te versturen. Oe, wat spannend!

Ben jij wel van het vieren van Valentijnsdag? Lekker uit eten of romantisch wegzwijmelen bij een film, bijvoorbeeld You’ve got mail of Love actually? Of wanneer je kinderen hebt, lekker dicht tegen elkaar aan kijken naar Lady and the tramp of The sound of music? Of geef of krijg je een cadeau?

Stiekem ben ik toch wel benieuwd wat er vandaag in onze brievenbus zit. Mijn dochter van vier jaar heeft het project “Post” op school en laat ik nou gehoord hebben dat ze gisteren door de sneeuw naar de brievenbus zijn gegaan…

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.