Emotioneel bruidspaar met zoon die omhoog kijkt en dochter die foto maakt van zangeres Maan

De meest mooie originele liedjes voor jullie bruiloft

Muziek blijkt toch wel een dingetje voor het plannen van een bruiloft. Het is meestal het laatste waar mijn bruidsparen mee aan de slag gaan. Er is zoveel en waarschijnlijk hebben jullie een verschillende smaak, wat de keuze moeilijk maakt. Ik begrijp dat uitstelgedrag wel!

In deze blog staan 15 liedjes voor het begin van de ceremonie en 30 nummers die je ook tijdens de ceremonie kunt gebruiken.

Als ik zelf de keuze had (ik ben al getrouwd), dan koos ik voor een spetterende entree tijdens het avondfeest met “Raise your glass” van Pink. O, wat word ik blij van dat nummer!!! En “Feel so close” van Calvin Harris stond ook zeker op mijn playlist.

Maar ja, lekkere nummers uitkiezen voor het avondfeest, is makkelijker dan muziek kiezen voor de ceremonie. Het is de bedoeling dat de muziek echt bij jullie past, dat het bij jullie en de gasten binnenkomt en dat het bijdraagt aan het verhaal van de trouwambtenaar. Mijn muziekvrienden Marleen en Tom, van Song for you, hebben een blog geschreven over liedjes voor het begin van de ceremonie. Je leest hier hun blog waarin 15 nummers staan waarmee jullie een grand entree maken.

 

 

Dit akoestisch duo heeft ook een blog geschreven waarin de top 30 mooiste liefdesliedjes staan. Op nummer 11 staat Maan met “Jij bent de liefde” en dat brengt een mooie herinnering bij mij boven. Laatst assisteerde ik bij een bruiloft waar Maan optrad en daar kon het nummer natuurlijk ook niet missen. Echt prachtig! De foto van Totaalfotografie die boven deze blog staat, zegt alles.

 

Bruiloft ceremonie met zangeres en pianist

 

Hopelijk helpen de tips van Tom en Marleen van Song for you je met het uitkiezen van nummers voor jullie bruiloft. En dan heb ik ook nog een tip voor je: maak van het uitkiezen van jullie muziek een datenight: Spotify aan, lekkere hapjes, kaarslicht… Zo zorg je ervoor dat het uitkiezen van de muziek niet wordt uitgesteld, heb je een leuke avond en is er weer iets van je to-do list af.

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.