Bruidstaart en zoetigheden

De bruidstaart, hoe zet ik hem neer?

Foto: Wianda Bongen Photography

“Wat is dat nou voor vraag?”, denk je vast. Het zou zonde zijn wanneer jullie zorgvuldig uitgekozen bruidstaart in een verdomhoekje terecht komt op jullie locatie. Die taart verdient een ereplek!

Het aansnijden van de bruidstaart is een erg belangrijk moment tijdens jullie bruiloft. In de maanden voor de bruiloft hebben jullie misschien een proeverij gehad om de smaak uit te kiezen die jullie het lekkerst vinden. En hebben jullie veel moeite gedaan om uit te zoeken hoe jullie willen dat de taart eruit ziet. Zo’n luxe taart is best een uitgave, maar hij is het zeker waard.

 

Bruidstaart met de wereld erop en vliegtuigjes erachter. Gestylde afterweddingshoot Wendy en Bradley: fotograaf Karin Keesmaat van Kijk-Kunst bruidsfotografie

Taart: Yummie Sweet Cakes, styling door mij, foto: Karin Keesmaat bruidsfotograaf

 

Ok, hier komen de tips:

  • Zet de taart op een taartplateau, een heus erepodium, en laat het plateau net iets breder zijn dan de taart.
  • Plaats de taart op een aparte tafel waar iedereen voor kan komen te staan en waar voldoende ruimte is voor jullie om hem aan te snijden.
  • Decoreer de tafel in jullie thema en zorg voor een mooie achtergrond.
  • Zorg voor lekker veel licht, maar zet de taart niet in de zon. Hij verdient het om in de spotlights te staan, niet om te smelten.

 

Zo wordt het aansnijden van de taart een echt bijzonder moment.

 

Foto: Karin Keesmaat bruidsfotograaf, zoetigheden: Bloem op de taart, bloemwerk en boom: Meesterlijk Geschikt

 

Na acht jaar in het vak ken ik erg veel leuke en goede leveranciers in de trouwbranche waar ik graag mee samenwerk. Wil je gebruik maken van mijn netwerk en expertise? Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Geen reacties

Reageren