Bruiloft ceremoniemeester doet corsage op.

Wat gebeurt er wanneer ik jullie ceremoniemeester ben en ziek ben tijdens jullie bruiloft?

Of wanneer de bruiloft zo groot of complex wordt, dat ik hulp nodig heb?

Daar heb ik een oplossing voor! Meerdere zelfs…

Mede hiervoor ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie van weddingplanners in Nederland, de BWPN. De dames (tja, helaas geen heren) die bij deze organisatie horen, zijn als collega’s voor mij. We houden elkaar scherp, geven feedback, komen regelmatig bij elkaar voor professionaliseringsdagen en hebben het gelukkig ook erg gezellig. Allemaal hebben we een opleiding tot weddingplanner gevolgd bij de OWPN en stellen we hoge eisen aan de beroepsuitoefening.

 

Dit betekent dat ik een team om mij heen heb, die mij kan vervangen bij ziekte en die mij kan helpen bij grote of complexe bruiloften. Mijn vaste team bestaat uit de volgende toppers:

Marion van Zutphen

Foto Marion  vanLogo_Otherwize

 

Marieke Latijnhouwers

Marieke  van Logo_gestrikt

 

Celeste Jonker

Celeste  van Logo_loveandmemories

 

Zo heb ik voor iedere bruiloft één van deze weddingplanners ingeschakeld die op de hoogte is van alle ins en outs, zodat ze kan bijspringen bij ziekte. En wanneer ik tijdens een bruiloft meerdere assistenten nodig heb, dan zijn zij er om mij bij te staan.

 

Mochten zij niet kunnen, dan heb ik nog een hele batterij aan ervaren weddingplanners van de BWPN. Dat zijn onder andere: Gerina, Jorien, Loes, Frederiek, Senna, Shirley, Astrid, Marieke van Seccelen en Annette.

Allemaal lieve hardwerkende professionals, die net zoals ik, staan voor kwaliteit en die ervoor zorgen dat jullie trouwdag geweldig wordt!

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Deel dit bericht op social media

No Comments

Post a Comment