Bruidspaar loopt door zee van bellenblaas

Bruiloften en evenementen zijn projecten?

Afgelopen periode werkte ik aan hele mooie projecten. Als voormalig projectleider herken ik heel veel kenmerken van projecten in bruiloften en evenementen: ze zijn eenmalig, ze zijn begrensd in tijd en middelen en ze zijn uniek. En uniek waren ze zeker! Ze zijn allemaal met veel zorg en liefde tot stand gekomen. Ik vertel je er graag meer over.

Bruidspaar S&R en hun gasten hebben 18 augustus ontzettend genoten. Maar niet alleen voor hen was het een feest. Ik werd geassisteerd door Mariëlle van MCV events en dat bleek al een feestje op zich. We hebben hard gewerkt en enorm gelachen. De styling, die we in samenwerking met Jennifer Laarman Bloemen en Styling en Your Balloons hebben aangebracht, was echt prachtig.

 

Bruidspaar kust elkaar bij prieel

Foto: Wianda Bongen Photography

 

En de locatie, Het Oude Slot van Post Verkade Groep in Heemstede, was ook een hele goede keuze van het bruidspaar. Wianda Bongen Photography, Dimitri van de DJ Company en de dames van De Fotobus hadden een grote bijdrage in het slagen van deze dag. Het is altijd zo fijn met een geolied team samen te werken! Daarmee maak je de dag van het bruidspaar onvergetelijk.

 

Bruidegom sabreert champagne

Foto: Wianda Bongen Photography

 

Al heel snel daarna kreeg ik een recensie om van te blozen: “Lieve Marian, wat zijn wij ongelooflijk blij dat je bij ons was op onze trouwdag. We konden het zo gek niet bedenken of je had er al aan gedacht / had er een oplossing voor. We zijn ervan overtuigd dat we geen betere ceremoniemeester konden hebben. Niks was je te veel en bovendien deed je alles met de grootst mogelijke zorg en aandacht. We zijn je zó dankbaar! Veel liefs, R&S”. Wauw… Wat ben ik blij met deze recensie!

 

Bruiloft in de tuin bij boerderij

 

Eind augustus vierden I&O bij Aspergeboerderij Boereblij in Blaricum dat ze laatst in Italië getrouwd zijn. De bruid had heldere ideeën over hoe de locatie omgetoverd kon worden tot partyvenue. Met hun lievelingskleuren wit, lichtroze en fuchsia gingen we samen aan de slag en zie hier het resultaat! Wat vind je ervan?

 

Bord in case it gets cold en dekens

Roze en witte lampionnen in de boom

 

In de regen stond ik na het feest de lampionnen uit de boom te halen. Gelukkig in regenpak! Maar het duurde wel even voordat ik het roze van mijn handen af had geschrobt. Ach ja, je moet er wat voor over hebben, voor zo’n leuk vak.

 

Prodentfabriek zaal vol gasten

Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

 

En dan het evenement voor NLInvesteert. Wat was het machtig mooi! Meer dan 400 gasten kwamen naar de Prodentfabriek in Amersfoort voor het Fundfestival, met als onderwerp “From banking to platforming”. Ondernemers, financiers en banken ontmoetten elkaar en genoten van inspirerende sprekers (Jaap Winter, Jack de Mooij en Laurens Stigter), een fijne sfeer en heerlijk eten uit de ovens van Restaurant Hoog Vuur.

 

Prodentfabriek in festivalsfeer tijdens Fundfestival NLInvesteert

Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

 

Voor NLInvesteert had ik de evenementregie in handen en ik ben echt trots op wat we samen hebben neergezet. De reacties van ondernemers, financiers en banken waren erg positief. De gasten bleven lang hangen, wat altijd een goed teken is. Op naar volgend jaar!

 

Fundfestival NLInvesteert met op de achtergrond de evenementregisseur

Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

 

Bij deze drie bijzondere dagen hebben we naar een piek toegewerkt. Maandenlange voorbereiding kwam samen op één dag. Ik voel altijd wel lichte spanning van tevoren. Deze dagen zijn zó belangrijk! Alles valt of staat met een goede voorbereiding, helicopterview houden en op de achtergrond de leiding nemen (zie mij staan dan, rechtsachter). Ik vind het heerlijk zo in de regelstand te staan en geniet lekker mee van alle mooie dingen die er op zo’n dag gebeuren.

 

 

We maken er samen een fantastische onvergetelijke dag van!

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

Geen reacties

Reageren