RCN Jagerstee

Bruiloft of feest vieren bij een vakantiepark? Ja, natuurlijk!

Nadat ik nog maar net zelf terugkwam van een week vakantie met mijn schoonfamilie, stond ik alweer in een volgend vakantiepark. Niet zomaar eentje, één bij mij in de buurt, bij RCN de Jagerstee in Epe, op de Veluwe. Maar wat doet een weddingplanner en organisator van feesten bij een vakantiepark?

Nou, daar kun je ook hele goede feesten organiseren! Hoe ontspannen wil je het hebben? Kijk maar eens in dit filmpje…

 

 

De meeste bruidsparen willen een unieke bruiloft en dat geldt ook voor degenen die een feest geven. Je wil graag dat je gasten het naar het zin hebben en dat ze jouw feest of bruiloft blijven herinneren. En wanneer je het anders doet dan anderen, dan heb je grote kans dat dit gebeurt. Dus ik ben altijd op zoek naar originele locaties en probeer te inspireren anders te denken.

 

Dit vakantiepark heeft veel mogelijkheden voor een ontspannen bruiloft of feest. Zo is er een café op het terrein dat uitgebreid kan worden met een tent. Ideaal voor mensen die veel kinderen te gast hebben, want op het terrein eromheen is ontzettend veel te doen. De kinderen vermaken zich uren achter elkaar op bijvoorbeeld een skelterplein, springkussen, op het fossielenveld, bij de kinderboerderij of op het pannaveld, terwijl de ouders of verzorgers ontspannen kunnen borrelen.

Café RCN de Jagerstee in Epe. Voor een feest wordt een grote tent voor het café geplaatst.

Café RCN de Jagerstee in Epe. Voor een feest wordt een grote tent voor het café geplaatst.

 

Overnachten kan natuurlijk ook. Hoe gaaf is het wanneer je een mooi feest hebt gevierd, samen op het terrein overnachten en de volgende ochtend afsluiten met een gezamenlijk ontbijt? Dit kan zelfs met z’n allen op een glampingveld, die als groepsverblijf geboekt kan worden. Met zijn allen luxe kamperen midden in de natuur in een belltent of een boshut, waar je in het midden van het veld een Finse kota vindt. Dit is een overdekte barbecueplaats met bankjes waar je met 18 personen in kunt.

 

Boshutten en belltenten op een glampingveld bij RCN de Jagerstee in Epe.

Boshutten en belltenten op een glampingveld bij RCN de Jagerstee in Epe.

 

In de omgeving is ontzettend veel te doen. In het filmpje laat ik je horen hoe stil het is en dat je een prachtige ceremonie kunt houden midden in de natuur. En wat ook kan is bijvoorbeeld een wildproeverij houden, buggy rijden, op zwijnenjacht, een huifkartocht doen, ezel rijden of het belevingspad belopen.

 

Ik zie het al helemaal voor me, die gezellige ontspannen bruiloft. Jij ook? Ik wil je wel helpen met regelen!

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.