Politieacedemie binnenkant

Afscheid en een nieuw begin

Ik loop al de hele dag met een glimlach op mijn gezicht. Wat een warm afscheid heb ik gehad bij de Politieacademie. Na 19,5 jaar tussen de uniformen, ga ik voor het fulltime ondernemerschap. Volledig in mijn straatje regelde ik mijn eigen afscheid met hapjes en drankjes namens de Politieacademie en styling en entertainment namens Stralend Middelpunt. Mijn twee werelden kwamen even samen.

De vele knuffels, lieve woorden en weloverwogen cadeaus doen mij onwijs goed en ik ga vol vertrouwen het onbekende tegemoet. Kom maar op met de bruiloften, feesten en evenementen!

Afscheid Politieacademie 3-min

Maar wat was het een enorme beslissing. Financiële zekerheid opgeven en gaan voor mijn passie. Al met al heeft de beslissing zo’n anderhalf jaar geduurd. Lijsten met voors en tegens van mij en mijn partner, financiële berekeningen, afspraken over de invulling van de taken binnen ons gezin en invulling van de tijd, wel of geen pensioen opbouwen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, allemaal praktische zaken en afwegingen voor iets waarvan mijn gevoel zo hard zei “doen!”. Het was een zware periode. Een die ik niet graag over zou doen. Daarom ga ik er nu voor de volle 100% voor, zodat ik mijn bedrijf succesvol maak en deze levensbepalende keuze de juiste blijkt te zijn.

 

Naamloos-1

 

 

 

NEEM CONTACT OP

 

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.