25 onmisbare items voor je bruiloft: de SOS-kit

Afgelopen weken stonden vooral in het teken van vakantie vieren, de komende bruiloften, een zakelijk evenement en natuurlijk Bruidsbeurs Ja, ik wil! Maar even over de eerste… Tijdens die vakantie gaf mijn zwager bij mijn schoonzus aan, die iets vergeten was mee te nemen: “Vraag maar aan Marian, die neemt altijd haar hele huis mee en had net zo goed verpleegster kunnen worden.” Tja…

Het klopt wel aardig. Ik vind dat fijn, goed voorbereid zijn en ik heb mijn EHBO-diploma. Ik heb overal lijstjes voor en dus ook voor de vakantie. En die lijst komt aardig overeen met de inhoud van mijn SOS-koffer, de hulp-kit die ik altijd meeneem naar bruiloften, feesten en evenementen. Een deel van die inhoud deel ik graag met je, het deel dat jij als bruid of bruidegom niet mag vergeten mee te geven aan je ceremoniemeester.

 

SOS-kit

 

Hier komt het (ik heb geen onderscheid gemaakt in items voor mannen en vrouwen):

Eerste hulptasje met onder andere (blaren)pleisters, pincet, tekentang, paracetamol, diarreeremmers en eventueel Rescuespray (voor als je heel zenuwachtig bent)

Dextro/mueslireep

Naaigarnituur inclusief veiligheidsspelden

Vlekverwijderaar (bijvoorbeeld Treffer)

Verfrissingsdoekjes

Zakdoeken

Brillendoekje

Haarlak

Make-up doos

Scheermesje en scheerschuim en spiegel

Panty

Tampons, maandverband en/of inlegkruisjes

Nagellak en nagelvijl/-knipper

Paraplu

Zonnebrandcrème

Insectenspray

Deodorant

Vuilniszakken (om op te zitten tijdens de fotoshoot)

Kam en/of borstel en haarelastiekjes en –schuifjes

Tandpasta, tandenborstel en flosdraad

Smint/pepermunt/Tictac

Duktape, visdraad, Ty-Raps, plakband, touw en een schaar

Lucifers/aansteker

Pen

 

EN LAST BUT NOT LEAST: water! Dit wordt vaak vergeten en met als gevolg dat bruiden en bruidegommen hoofdpijn krijgen. Dat wil je echt niet…

 

En mocht je geen zin of tijd hebben al deze spullen te kopen, ik heb ze natuurlijk allemaal in mijn koffer. En er is nog een oplossing! Je kunt een kant en klare tas kopen met al deze items bij mijn collega Senna van de beroepsorganisatie van weddingplanners Nederland. Klik op de foto om door te linken naar haar pagina:
GroomsKit_READY

 

Zo, nu ben je goed voorbereid. Op de dag zelf nog even een lunchpakket toevoegen en gaan!

 

Alvast veel plezier!

 

 

Naamloos-1

NEEM CONTACT OP

 

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.