Styling

Uniek en een tikkeltje eigenwijs

 

Met de juiste styling wordt jullie bruiloft echt uniek en een tikkeltje eigenwijs. Niet gewoon zoals het hoort, maar een feest dat precies bij jullie past. Droom je van een romantische kasteelsetting of denk je meer aan ronkende motoren? Ga je voor blingbling, bohemien of Bollywood? Een ding is zeker: over deze bruiloft wordt nog lang nagepraat.

Een thema geeft iets extra’s

Een stijl of thema geeft een bruiloft net even iets extra’s. Het ‘wauw-effect’ bij binnenkomst om mee te beginnen. Met de juiste styling wordt de bruiloft echt jullie eigen, unieke dag waarover mensen nog lang zullen napraten. Wat spreekt jullie aan? Is dat de ongedwongen en gezellige sfeer van een festivalbruiloft in de buitenlucht? Of past een chique en stads thema jullie juist beter? Je kunt alle kanten op: een film, een land, een kleur… Het gaat er vooral om dat het thema precies bij jullie past. Inspiratie nodig? Kijk om te beginnen eens in mijn stylingportfolio.

 

Wat ik als stylist voor jullie kan betekenen…

We spreken een paar keer af om te brainstormen over jullie stijl of thema. Jullie wensen combineer ik met kennis, ervaring en creativiteit. Zo komen we samen tot het uiteindelijke idee.

De manier waarop we dit idee in alles wat met jullie bruiloft te maken heeft, kunnen laten terugkomen, beschrijf ik in het stylingplan. Ik maak een bijbehorend moodboard dat de gewenste sfeer uitstraalt. Waar nodig pas ik dit nog aan op basis van jullie wensen. Met mijn team zorg ik ervoor dat jullie trouw- en feestlocatie helemaal in stijl zijn aangekleed. En na de bruiloft brengen we alles weer netjes terug in de oude staat.

Angelique en David trouwden op 21 juni 2016: “Marian van Stralend Middelpunt verzorgde de styling van onze bruiloft. Het resultaat? Een prachtige, sprookjesachtige droomsfeer. Stralend Middelpunt geeft dat beetje extra sfeer om volop te kunnen stralen en als bruidspaar voel je je het absolute middelpunt!

Lees de volledige recensie van Angelique en David

Wat bruidspaar Angelique & David over Marian als stylist zeggen:

Marian heeft de gehele aankleding en decoratie op onze bruiloft geregeld. We hebben vooraf een paar afspraken gehad over onze wensen. Die heeft ze tot in de puntjes waargemaakt. Alle details sloten op elkaar aan. Het was niet nodig om heel precies te vertellen wat we wilden, want Marian had meteen door wat we wel en niet leuk vonden. Ze heeft onze locatie prachtig aangekleed.