Over Marian

Over Marian

Fotocredits: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie

Zullen we eerst even het officiële deel doornemen?

Ik ben gediplomeerd weddingplanner en aangesloten bij de BWPN, de beroepsorganisatie van weddingplanners in Nederland. Wat dat lidmaatschap zegt? Het geeft garanties over mijn kwaliteiten als weddingplanner, want de BWPN stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening.

Mijn opleiding tot weddingplanner volgde ik bij de OWPN. En door het bijwonen van congressen en studiereizen ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends. Zo ging ik bijvoorbeeld in oktober 2016 naar New York met een aantal weddingplanners. In mijn blog over deze studiereis lees je alle ins en outs. 

 

Mijn vorige leven

Voordat ik professioneel en fulltime weddingplanner werd, heb ik jarenlang als leidinggevende en projectmanager gewerkt. De kennis en vaardigheden die ik opdeed, gebruik ik nog elke dag. Plannen, begroten, communicatie, onderhandelen met leveranciers en waar nodig improviseren: het is mijn tweede natuur. Ik zorg ervoor dat alle praktische zaken perfect op orde zijn. Zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken en alleen nog maar kunnen genieten.

 

Ik woonde een tijdje in Londen…

… en spreek dus vloeiend Engels. Handig voor bruidsparen met internationale gasten.

 

Wat anderen over mij zeggen:

Dat ik aan dingen denk, die anderen vergeten. Ze noemen me zorgzaam en gezellig. Bruidsparen omschrijven me als een rots in de branding. Ze vinden me rustig, georganiseerd en geordend, maar zeker ook enthousiast en creatief. Mensen zeggen vaak dat ik tijdens een trouwerij altijd op het juiste moment op de juiste plek ben en tegelijkertijd niet overdreven aanwezig. Wat mensen ook waarderen, is mijn open mind. Ik zal niet snel een waardeoordeel over anderen hebben en ben positief ingesteld.

 

Wat als ik ziek ben of de bruiloft te complex wordt voor één ceremoniemeester?

Daar heb ik een oplossing voor! Meerdere zelfs… In mijn blog over mijn team lees je er meer over.

 

En verder

Ben ik moeder van drie heerlijke kinderen en gelukkig getrouwd. Ik vind het fijn om samen uit eten te gaan en een weekendje weg met vriendinnen maakt me blij. Ik houd van gezelligheid, goede gesprekken, humor, thee en chocolate chip cookies. Waarom ik dit allemaal vertel? Omdat je dan een klein beetje een beeld krijgt van wie ik ben. Ik vind het een hele eer als ik jullie bruiloft mag organiseren. Zoiets belangrijks kun je alleen met een goed gevoel toevertrouwen aan iemand met wie het klikt. Lijkt het je wat om vrijblijvend kennis te maken?

 

Of wil je eerst nog meer weten?

Fem Netwerk, het vrouwennetwerk van de Stedendriehoek, heeft mij geïnterviewd. Hier kun je het interview lezen.

 

 

Stuur mij een bericht

divider
divider